Ev Dekorasyonu için Göz Alıcı Ürünler

Yaşadığınız mekanları güzelleştirmek ve tarzınızı yansıtmak ister misiniz? O zaman siz de eviniz için göz alıcı dekorasyon ürünlerini tercih edebilirsiniz. Evinizin tasarımına, kendi zevkinize uygun olarak seçtiğiniz ürünler sayesinde evinizi tamamlayabilirsiniz. Duvarlardan masa üstlerine, çalışma odalarından mutfaklara kadar pek çok alanda kullanabileceğiniz ev dekorasyonu ürünleri, yazımızda sizi bekliyor!

Loş, mistik, havalı, cool, şık… Nasıl bir ev dekorasyonu istersiniz? Ev dekorasyonunuzu güzelleştirmek için tercih edebileceğiniz pek çok ürün vardır. Duvarları güzelleştiren tablolar, fotoğraflı ürünler, makrome süsler; masa üstlerinde farklılık sağlayan vazolar, saksılar, çerçeveler; evinizin herhangi bir yerinde kullanabileceğiniz anlamlı ve şık objeler… Zamansız, hoş ve modern görünümlere sahip olan bu ürünleri seçerek her baktığınızda sizi kendine hayran bırakacak bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

  • Duvarlarınızı süslemek için boyalardan önce dekoratif ürünleri tercih edebilirsiniz. Mesela çok sevdiğiniz o ressamın bir tablosunu ya da sevdiklerinizle olan bir fotoğrafınızı duvara asabilirsiniz. Kare, dikdörtgen, daire ya da farklı modern şekillerdeki çerçeveleri tercih edebilirsiniz.
  • Masaların üstünde ise daha çok küçük çerçeveleri, şık saksıları ya da zamansız bibloları kullanabilirsiniz. Böylece uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünlere sahip olursunuz. Ayrıca yine masa dekorasyonu için çeşitli mumları, dekoratif kutuları ve kuru çiçekleri tercih edebilirsiniz.

Hem dekoratif görünen hem de kullanışlı olan bu tarz ürünler sayesinde siz de evinizi güzelleştirebilirsiniz. Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz ÇiçekSepeti’nde ev dekorasyonunuzu tamamlayacak ürünler de var! Şimdi hazırsanız, eviniz için tercih edebileceğiniz ürünleri daha yakından inceleyelim. Hadi, hemen online site veya mobil uygulama üzerinden siparişinizi oluşturun, evinizi güzelleştirmenin keyfini çıkarın!

Ev Dekorasyonu için En Güzel Ürünler

1-) Baykuş Tasarımlı El Yapımı Saksı Seti

Onehediye Baykuş Tasarımlı El Yapımı 5li Saksı Seti
Ev Dekorasyonu için Çeşitli Ürünler, Baykuş Tasarımlı El Yapımı Saksı Seti

Sevimli görüntüleriyle ön plana çıkan baykuş saksılar, ev dekorasyonunuzu güzelleştiren ürünlerden biridir. Ev dekorasyonunun olmazsa olmazı olan çiçekler, farklı ve sevimli saksılarda eğlenceli görüntüler oluşturur. Bu tarz ürünleri hem evinizde kullanabilirsiniz hem de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Boyutlarının çok büyük olmaması sayesinde bu saksıları hemen her yerde kullanabilirsiniz. Kitaplık raflarında, mutfak dolaplarında, salon masasının üzerinde… Yaşam alanlarınıza farklılık ve canlılık katmak için çiçekleriyle birlikte baykuş saksıları kullanabilirsiniz!

2-) Melodili Atlı Karınca

Melodili Atlı Karınca
Retro Ürünler ile Evinizin Havasını Değiştirin, Melodili Atlı Karınca

Atlı karıncalar her ne kadar çocuklar için bir oyuncak gibi görünse de, aslında büyükleri de çok mutlu eden ürünlerdendir. Hafif retro bir havaya sahip olan atlı karıncalar, içinizi ısıtıp sizi çocukluğunuza götürebilir. Bu yüzden de aslında etkileyici bir dekorasyon ürünüdür. Çalışma odasında, salonda ya da uygun olduğunu düşündüğünüz başka bir alanda atlı karıncayı sergileyebilirsiniz. Bu ürünü kendi eviniz için tercih edebileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye olarak da satın alabilirsiniz! Özenle tasarlanmış, kendi etrafında dönen ve müziğiyle büyüleyen bu ürün ile siz de sevdiklerinizi zamanda yolculuğa çıkarabilirsiniz!

3-) Cam Gondol Vazoda Yapay Çiçek Aranjmanı 

Ev dekorasyonu ürünleri
Çiçek Büyütemeyenler için Yapar Çiçek Ürünleri, Cam Gondol Vazoda Yapay Çiçek Aranjmanı

Çiçekler, her evin vazgeçilmez ögelerinden biridir. Canlı ya da yapay olarak tercih edebileceğiniz çiçekler ile çok şık ve zamansız tasarımlar oluşturabilirsiniz. Özellikle, çiçek yaşatmakta zorlananlar için yapay çiçekler çok doğru bir tercihtir. Kumaş çiçekler doğal bir görüntü oluşturur. Ayrıca yapay oldukları için uzun yıllar bu çiçekleri kullanabilirsiniz. vazosu ile ev dekorasyonunuzun bir parçası haline gelecek olan bu ürünü evinizin farklı odalarında kullanabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz ürünün vazosunu değiştirip farklı şekillerde de kullanabilirsiniz. Ve tabii ki bu ürünü hem kendi eviniz hem de sevdiklerinizin evleri için hediye olarak tercih edebilirsiniz!

4-) Özel Tasarım Mermer Elmalar Ve Mermer Vazo

Ev dekorasyonu ürünleri
Farklı Ürünler ile Dekorasyonunuzu Yenileyin! Özel Tasarım Mermer Elmalar Ve Mermer Vazo

Mermer dekorasyon ürünleri modern evlerin dekorasyonunu tamamlayan parçalardır. Özel tasarım saksı ve elmalardan oluşan bu set, evinizde adeta görsel bir şölen oluşturur. Saksı şeklindeki tasarım mermer, içerisindeki çiçek ile birlikte gelir. Dilerseniz çiçeği farklı biz saksıya ekip mermeri çeşitli alanlarda da kullanabilirsiniz. Üçü bir arada şıklık sunan seti tercih ederek siz de evinize güzellik katabilirsiniz!

5-) Dekoratif İkili Kavanoz Yapay Çiçek ve Led Işık

CajuArt Dekoratif İkili Kavanoz Yapay Çiçek Peri Led Işık Aplik
Ev Dekorasyonu için Tercih Edebileceğiniz Ürünler, Dekoratif İkili Kavanoz Yapay Çiçek ve Led Işık

Gece başka, gündüz başka… Işıklı dekorasyon ürünleri gün içinde farklılık sunmalarıyla ön plana çıkarlar. Gündüz baktığınızda iki farklı kavanoz içerisinde iki kuru çiçek buketi görürsünüz. Ama aynı ürün gece olunca; ışıklı, göz alıcı, romantik bir dekorasyon ürününe dönüşür. 2 adet olarak satılan bu dekoratif kavanozları yan yana kullanabileceğiniz gibi ayrı odalarda farklı stillerde de kullanabilirsiniz. Ürün, ahşap üzerine asılı şekilde, jüt ip askılıkları ile birlikte gönderilir. İsterseniz yatak odasında romantik bir ortam oluşturmak için isterseniz salonda loş bir ortam oluşturmak için bu ürünleri kullanabilirsiniz. Ayrıca bu dekoratif ürünü sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz!

6-) Kitap Tasarımlı El Yapımı Dekoratif Saksı ve Çiçek

Ev dekorasyonu için en güzel ürünler
Evinizi Güzelleştirecek Ürünler, Kitap Tasarımlı El Yapımı Dekoratif Saksı ve Çiçek

Yine dekoratif bir çiçeklik var sırada. Bu seferki kitap gibi görüntüsüyle özellikle orta sehpalara ve kitaplıklara çok yakışacak türden! Beton görünümlü, üç kitap tasarımlı bu saksı ile salonunuzu ya da çalışma masanızı göz alıcı bir hale getirebilirsiniz. Saksı ve yapay çiçeklerden oluşan şık dekoratif ürün sayesinde hem evinizden yeşil hiç eksilmez hem de eviniz modern bir görünüm kazanır. Tamamen el yapımı ve el boyaması

7-) Harfli Led Işıklı Pano

A5 Light Box  96 Harfli Led Işıklı Pano Pilli USB Girişli
Ev Dekorasyon Ürünleri, Harfli Led Işıklı Pano

Yine evinizi ışıklandıracak, evinizde karakterinizi yansıtacak bir dekoratif ürün önerisi var sırada! Çıkarıp takabileceğiniz harflere sahip olan bu ürün, istediğiniz mesajı yazmanızı sağlıyor. İsterseniz masada, isterseniz kitaplıkta ya da duvara asılı şekilde dilediğiniz mesajı evinizin içine yerleştirebilirsiniz. Ayrıca bu ürünü sevdikleriniz için de tasarlayabilirsiniz. Mesela; “İyi ki varsın!”, “İyi ki doğdun!” ya da “Seni seviyorum!” mesajlarınızı sevdiklerinize led ışıklı pano sayesinde havalı şekilde iletebilirsiniz!

8- ) Led Işıklı Doğal Ahşap Dekoratif Duvar Rafı 

Ev dekorasyonu
Ev Dekorasyonu için Modern Ürünler, Led Işıklı Doğal Ahşap Dekoratif Duvar Rafı 

Evinizi göz alıcı bir hale dönüştürmenizi sağlayacak son önerimiz hem kitaplık hem raf olarak kullanabileceğiniz bu ürün. Led ışıklı, doğal ahşaptan üretilmiş bu ürün evinize romantik bir hava katmanıza yardımcı olacak türden. Bu ürünün raflarını dilerseniz kitaplar, dilerseniz saksılar ile, dilerseniz de farklı objeler ile süsleyebilirsiniz. Hem sevdikleriniz hem kendiniz için tercih edebileceğiniz bu ürünü evinizin en güzel yerine koyun güzelliğinin keyfini çıkarın!